Merikratoksen palvelusetelituotanto laajenee

26.11.18

Olemme aktiivisesti kehittäneet palveluitamme siten, että ne vastaavat muuttuviin palvelutarpeisiin. Palvelusetelien tavoitteena on lisätä sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaiden valinnanvapautta, palvelujen saatavuutta ja monipuolistaa palvelujen tarjontaa. Mikkelin ja Tampereen toimipisteemme ovat tällä hetkellä mukana palvelusetelituottajina.

Tampereella on pitkä kokemus Tampereen kaupungin perheneuvolan parisuhdeterapian sekä vanhemmuuden ohjaus- ja neuvontatyön palvelusetelistä. Marraskuun alusta olemme mukana tuottamassa Tampereen kaupungille päihde- ja mielenterveyspalveluihin perheterapiaa palvelusetelillä. Tampereella palvelusetelillä tuotettaviin palveluihin pystymme ottamaan tällä hetkellä asiakkaita ilman jonotusaikaa. Lisätietoa palveluseteleistä löydät Tampereen kaupungin sivuilta.

Mikkelissä palvelusetelituotteena on mielenterveys- ja päihdepalveluiden terapiapalveluista neuropsykiatrinen valmennus. Palvelua tuotetaan ESSOTE:n alueella. Valmennukseen pääsee tällä hetkellä nopealla aikataululla.

Kysy lisää tiimivastaavilta:

Tampere: Katri Ojala, p. 050 461 8640 katri.ojala@merikratos.fi

Mikkeli: Anna-Liisa Valkama p. 050 354 1193 anna-liisa.valkama@merikratos.fi