Tervetuloa Merikratoksen työhyvinvoinnin iltapäivään Tampereelle perjantaina 2.10.2015

22.07.15

Altistuminen vaikeissa elämäntilanteissa olevien ihmisten huolelle ja haasteille vaatii voimia - miten vahvistaa itseä ja kollegoiden yhteisöä?

Miten voida hyvin työssä, jossa oma persoonallisuus on työvälineenä?

Perjantai 2.10.2015 / klo 12-15:30

Kutsumme Sinut Merikratoksen työhyvinvointiteemaiseen iltapäivään Tulli Business Parkiin (Åkerlundinkatu 11 A-D Tampere) pohtimaan kanssamme auttamistyön voimavaroja ja keinoja niistä huolehtimiseen.

Työskentelyssä ohjaajina toimivat psykologi Ville Suomäki ja tutkija Helena Viitanen (Psk). Lisäksi paikalla Merikratoksen Tampereen tiimi. Iltapäivän työskentely perustuu tutkimukseen “Auttamisen hinta - sosiaalityöntekijöiden sekundaaritraumatisoitumista selittävät tekijät” (Helena Viitanen, 2015). Tutkimuksen tulokset antavat suuntaa yhteisön ja yksilöllisen hyvinvoinnin rakentamiselle.

Mitä tekoja ja valintoja voimme omassa työyhteisössämme tehdä hyvinvoinnin rakentamiseksi?

Ville on toiminut sosiaalialan kehittämisen parissa työnohjaajan ja kouluttajan rooleissa ja suhtautuu intohimoisesti hyvinvoitnia tuottavan yhteisöllisyyden ja jihtamisen rakentamiseen. Ville toimii Merikratoksen johtavana psykologina ja on merkittävä tuki ja innostaja koko työyhteisössä.

Helena on tutkinut sosiaalityöntekijöiden hyvinvointia pro gradu tutkielmassaan ja suuntautuu auttamistyötä tekevien ammattilaisten hyvinvoinnin tukemiseen ja hyvinvointia luovien menetelmien kehittämiseen.

Ilmoittauduthan 25.9. mennessä Katri Ojalalle puh. 050 4618640 tai katri.ojala@merikratos.fi.

Ilmoitathan samalla mahdolliset erikoisruokavaliosi / allergiat, jotta saat iltapäiväkahvin kanssa itsellesi sopivaa purtavaa.

Olet sydämellisesti tervetullut!