AJANKOHTAISTA

12.4.2019 klo 9.34
Henna Komonen on aloittanut Merikratos Oy:n toimitusjohtajana 12.4.2019 alkaen. Valtiotieteiden- (sosiaalityö) ja oikeustieteen maisteri Henna Komonen on työskennellyt aiemmin Merikratoksella Varsinais-Suomen aluejohtajana sekä mm. Turun kaupungin lastensuojelun asiantuntijatehtävissä.
8.3.2019 klo 11.25
Järjestämme koulutuksen aiheesta: "Onnistu neuropsykiatrisen lapsen ja nuoren ohjauksessa". Koulutus on suunnattu opetus,- sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja myös muille aiheesta kiinnostuneille. Koulutus pidetään Hämeenlinan kaupunginkirjaston auditoriossa, osoiteessa: Wetterhoffinkatu 2, Hämeenlinna.
8.2.2019 klo 11.04
Tervetuloa koulutuspäiväämme Poriin perjantaina 5.4.2019! Koulutus järjestetään aiheesta: Onnistu neuropsykiatrisen lapsen ja nuoren ohjauksessa. Koulutus on suunnattu opetus,- sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja myös muille aiheesta kiinnostuneille. Kouluttajina Merikratoksen neuropsykiatrisen kuntoutuksen asiantuntijat Kirsi Ahlqvist (perhepsykoterapeutti, psyk.sairaanhoitaja) ja Marianne Kulmala (neuropsykiatrinen valmentaja, tietokirjailija).
4.1.2019 klo 17.29
Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty perhekuntoutuskeskus on avattu Mikkelissä. Joutsenmerkki on osoitus ekologisesta ja energiatehokkaasta rakentamisesta. Lisäksi valinnalla on vaikutusta asiakkaiden ja henkilökunnan arjen hyvinvointiin.
27.11.2018 klo 13.54
Merikratos ohjaa yhteistyökumppaneilleen varatut joulutervehdysvarat Hyvä Joulumieli -keräykseen! Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.