AJANKOHTAISTA

8.3.2019 klo 11.25
Järjestämme koulutuksen aiheesta: "Onnistu neuropsykiatrisen lapsen ja nuoren ohjauksessa". Koulutus on suunnattu opetus,- sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja myös muille aiheesta kiinnostuneille. Koulutus pidetään Hämeenlinan kaupunginkirjaston auditoriossa, osoiteessa: Wetterhoffinkatu 2, Hämeenlinna.
8.2.2019 klo 11.04
Tervetuloa koulutuspäiväämme Poriin perjantaina 5.4.2019! Koulutus järjestetään aiheesta: Onnistu neuropsykiatrisen lapsen ja nuoren ohjauksessa. Koulutus on suunnattu opetus,- sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja myös muille aiheesta kiinnostuneille. Kouluttajina Merikratoksen neuropsykiatrisen kuntoutuksen asiantuntijat Kirsi Ahlqvist (perhepsykoterapeutti, psyk.sairaanhoitaja) ja Marianne Kulmala (neuropsykiatrinen valmentaja, tietokirjailija).
4.1.2019 klo 17.29
Suomen ensimmäinen Joutsenmerkitty perhekuntoutuskeskus on avattu Mikkelissä. Joutsenmerkki on osoitus ekologisesta ja energiatehokkaasta rakentamisesta. Lisäksi valinnalla on vaikutusta asiakkaiden ja henkilökunnan arjen hyvinvointiin.
27.11.2018 klo 13.54
Merikratos ohjaa yhteistyökumppaneilleen varatut joulutervehdysvarat Hyvä Joulumieli -keräykseen! Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.
26.11.2018 klo 15.04
Olemme aktiivisesti kehittäneet palveluitamme siten, että ne vastaavat muuttuviin palvelutarpeisiin. Palvelusetelien tavoitteena on lisätä sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaiden valinnanvapautta, palvelujen saatavuutta ja monipuolistaa palvelujen tarjontaa. Mikkelin ja Tampereen toimipisteemme ovat tällä hetkellä mukana palvelusetelituottajina.