AJANKOHTAISTA

27.11.2018 klo 13.54
Merikratos ohjaa yhteistyökumppaneilleen varatut joulutervehdysvarat Hyvä Joulumieli -keräykseen! Hyvä Joulumieli -keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin yhdessä Ylen kanssa toteuttama keräys kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.
26.11.2018 klo 15.04
Olemme aktiivisesti kehittäneet palveluitamme siten, että ne vastaavat muuttuviin palvelutarpeisiin. Palvelusetelien tavoitteena on lisätä sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakkaiden valinnanvapautta, palvelujen saatavuutta ja monipuolistaa palvelujen tarjontaa. Mikkelin ja Tampereen toimipisteemme ovat tällä hetkellä mukana palvelusetelituottajina.
12.11.2018 klo 10.19
Olen Kirsi Ahlqvist ja aloittanut Merikratoksen Turun tiimissä perheterapeuttina, työnohjaajana ja neuropsykiatrisen valmentajana nyt marraskuussa 2018! Olen aiemmin työskennellyt pitkän uran mm. erikoissairaanhoidossa Turussa.
14.8.2018 klo 10.14
Tunne autismi -tapahtuma on maksuton koko päivän koulutustilaisuus kaikille autismikirjosta kiinnostuneille. Tapahtuma pidetään Turussa Kokouskeskus Mauno BioCityn tiloissa tiistaina 25.9. klo 9-19. Mukana Merikratokselta Alue-Aune Marianne Kulmala.
5.6.2018 klo 15.22
Mikkelin Rantakylään on rakenteilla Merikratoksen ensimmäinen perhekuntoutuskeskus eli yksikkö, jossa tarjotaan tukea perheille, joiden vaikeassa elämäntilanteessa kotiin viedyt lastensuojelun tukipalvelut eivät ole riittäviä. Perhekuntoutuskeskus on saanut nimekseen Luotsi ja se kuvaa hienosti toiminta-ajatustammme. Luotsi avustaa laivaa vaikeiden tilanteiden ja karikkojen ohi, toimii kapteenin apuna antaen neuvoja ja ohjeita, mutta kapteeni itse ohjaa alusta ja tekee päätökset.