AJANKOHTAISTA

20.4.2017 klo 14.35
Luottamus. Sitä sanaa lastensuojelun perhetyöntekijä Juha Kurki on miettinyt paljon. Se on mielessä silloinkin, kun hän menee ensikäynnille perheeseen, jonka lapsia uhkaa huostaanotto. Perheterapeutti Juha Kurjen haastattelu nyt Motiivi-lehdessä.
30.1.2017 klo 9.16
Suomalaisen Työn Liiton, Merikratoksen ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Made by Finland -kampanja kutsuu kaikki suomalaiset keskustelemaan omasta työstään ja jakamaan suomalaisen työn tarinoita. Kampanjan käynnistää Klaus Härön ohjaama tunteikas kampanjafilmi.
24.1.2017 klo 13.10
Merikratos on mukana tutkimassa, mitä kaikkea tarvitaan hyvinvoinnin lisäämiseksi tulevaisuuden perheissä! Tapaat meidät suuressa lapsiperhetapahtumassa, Ipanahipoissa Turun messukeskuksessa lauantaina, 28.1.2017! Tutustu Hyvän Vanhemmuuden Verkkokauppaan, piirrä
19.1.2017 klo 17.02
Tervetuloa Merikratoksen koulutustilaisuuteen Raisioon 22.3.2017! Teemana onnistua neuropsykiatrisista palveluista hyötyvän nuoren ohjaustyössä :) Kouluttajamme ovat Marianne Kulmala ja Eeva Palonperä. Koulutus on suunnattu perhe- ja lastenkotien ohjaajille, yläkoulujen ja ammattikoulujen opettajajille ja ohjaajille, sosiaalityöntekijijöille, terveydenhoitajajille, kuraattoreille, nepsy-nuorten vanhemmille ja muille aiheesta kiinnostuneille.
17.1.2017 klo 8.53
Sosiaalihuolto ja sosiaalityö ovat suurten muutosten edessä. Maakunta- ja sote-uudistus, perustoimeentulotuen Kela-siirto, sosiaalihuoltolainja lastensuojelulain muutokset sekä kuntien vastuun laajennukset työttömyyden hoitoon liittyen edellyttävät sosiaalihuollon ja sosiaalityön sisällöllistä uudistamista. Tule mukaan maksuttomaan PRO-SOS -hankkeen seminaariimme!