AJANKOHTAISTA

17.1.2017 klo 8.53
Sosiaalihuolto ja sosiaalityö ovat suurten muutosten edessä. Maakunta- ja sote-uudistus, perustoimeentulotuen Kela-siirto, sosiaalihuoltolainja lastensuojelulain muutokset sekä kuntien vastuun laajennukset työttömyyden hoitoon liittyen edellyttävät sosiaalihuollon ja sosiaalityön sisällöllistä uudistamista. Tule mukaan maksuttomaan PRO-SOS -hankkeen seminaariimme!
7.1.2017 klo 11.56
Made by Finland -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Juhlimme Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.
16.12.2016 klo 10.59
Pienryhmäkodissa vapautuu puitesopimuskumppaneillemme sijaishuollon ja avohuollon hoitopaikkoja. Kysy lisää Heidiltä ja Mikolta!
17.11.2016 klo 21.46
Mukulax-päiväkodit ja Merikratos tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden kehittää vanhemmuutta ja torjua kasvatukseen ja parisuhteeseen liittyviä haasteita uuden verkkopalvelun avulla. Mukulax tuo asiakasperheilleen saataville matalan kynnyksen verkkopalvelun: Hyvän vanhemmuuden verkkokaupan!
2.11.2016 klo 11.01
Nyt on juhlittu Halloweenia ihanien, yhdessä tehtyjen herkkujen äärellä, hienosti koristelluissa taloissa ❤️. Menu on koostunut mm. verikakusta, oksennuskakusta ja verisistä sormista.... Nyt on saanut ruokapöydässä ihan luvalla sanoa "yök". Hyvin maistuivat silti!
#