REKRYTOINTI

Merikratos rekrytoi välittäviä ja osaavia ihmisiä

Oletko sosiaalityön ammattilainen? Oletko kiinnostunut työskentelemään Merikratoksella? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä avoin hakemus, jos meillä ei ole juuri nyt tarjota sinulle sopivaa paikkaa. Vaihtoehtoisesti ota meihin yhteyttä, niin jutellaan, miten voit viihtyä ja kokea onnistumisia kanssamme.

Merikratos on vuodesta 1999 toiminut, yhteiskuntavastuullinen ja täysin kotimainen yritys, joka kantaa sosiaalista vastuuta asiakkaistaan. Olemme osaavien ja välittävien ihmisten yhteisö, joka on tukena elämän solmukohdissa. Tarjoamme monipuolisia perhepalveluita, terveydenhuollon palveluita sekä palveluita ammattilaisille

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista

Asiantuntijamme tekevät tärkeää työtä haastavissa tilanteissa, ja haluamme pitää huolta heidän jaksamisestaan. Henkilöstö on tärkein resurssimme, joten meille on tärkeää huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Työhyvinvointi on Merikratoksen toiminnan perusta.

Seuraamme ja kehitämme hyvinvointia vuosittain verkkokyselyn avulla. Työhyvinvointikyselyn tulokset käsitellään, ja niiden perusteella valitaan kehityskohteet. Asiat käsitellään sen jälkeen omissa tiimeissä esimiehen johdolla. Näin pysymme tilanteen tasalla ja pystymme korjaamaan tarvittaessa epäkohtia.

Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisen, haasteellisen, työajoiltaan joustavan ja monipuolisen työn, jossa on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta jatkuvasti kehittyvässä työyhteisössämme. Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden osallistua erilaisiin omaa työtä kehittäviin koulutuksiin, laadukkaat työterveyshuollon palvelut, jatkuvan työnohjauksen, työryhmän ja esimiesten säännöllisen tuen sekä liikunta-kulttuuri- ja lounasedun.

#

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Avoin hakemus