REKRYTOINTI

Merikratos rekrytoi välittäviä ja osaavia ihmisiä

Oletko sosiaalityön ammattilainen? Oletko kiinnostunut työskentelemään Merikratoksella? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä avoin hakemus, jos meillä ei ole juuri nyt tarjota sinulle sopivaa paikkaa. Vaihtoehtoisesti ota meihin yhteyttä, niin jutellaan, miten voit viihtyä ja kokea onnistumisia kanssamme.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista

Asiantuntijamme tekevät tärkeää työtä haastavissa tilanteissa, ja haluamme pitää huolta heidän jaksamisestaan. Henkilöstö on tärkein resurssimme, joten meille on tärkeää huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista. Työhyvinvointi on Merikratoksen toiminnan perusta.

Seuraamme ja kehitämme hyvinvointia vuosittain verkkokyselyn avulla. Työhyvinvointikyselyn tulokset käsitellään, ja niiden perusteella valitaan kehityskohteet. Asiat käsitellään sen jälkeen omissa tiimeissä esimiehen johdolla. Näin pysymme tilanteen tasalla ja pystymme korjaamaan tarvittaessa epäkohtia.

Tuemme työssä jaksamista myös työhyvinvointitoiminnalla (tyhy-toiminta) ja esimerkiksi liikuntaseteleilllä. Lisäksi työnohjaus on käytössä myös omassa organisaatiossamme.

#

AVOIMET TYÖPAIKAT

Avoin hakemus