Haemme Jyväskylän tiimiimme ohjaajaa osa-aikaiseen tuntityöhön.

Työskentelemme vaativissa lastensuojelun avohuollon prosesseissa ja sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa. Työmme tapahtuu lähellä asiakasta sekä työpari- että yksilötyönä. Työn tukena on moniammatillinen tiimi sekä toimivat konsultaatio- ja työnohjausrakenteet.

Edellytämme työntekijältä soveltuvaa sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutusta tai käynnissä olevia alan opintoja. Aiempi kokemus lasten, nuorten ja/tai perheiden kanssa tehtävästä työstä katsotaan eduksi. Odotamme työntekijältä vastuullisuutta, joustavuutta, ammattitaitoista työotetta sekä halua kehittyä omassa työtehtävässään. Elämäntilanteen tulee mahdollistaa liikkuva ja epäsäännöllinen työ. Viikoittainen työmäärä voidaan räätälöidä työntekijän toiveiden mukaisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi ja työn tukirakenteet ovat tärkeitä ja niihin panostetaan. Lue lisää meistä: www.merikratos.fi/meolemme

Valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista.Työ edellyttää ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Katja Mäkelä, p. 050 353 7208, katja.makela@merikratos.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 31.3.2020 mennessä rekrytointi@merikratos.fi. Kutsumme hakijoita haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.


#

Palaa rekrytointisivulle »