Haemme nyt pienryhmäkodin ohjaajia Aapeluskoteihin Kaarinaan vakituisiin työsuhteisiin sekä pitkäaikaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä sisältäen muun muassa omaohjaajatyötä, arjen hoito- ja kasvatustyötä sekä verkostoyhteistyötä lasten läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Edellytämme soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa sekä aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Arvostamme tehtävää tukevaa lisäkoulutusta, osaamista ja ymmärrystä kiintymyskeskeisestä kasvatuksesta, vastuullisuutta, mahdollisuutta sitoutua työhön ja työyhteisöön sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Työ edellyttää ajokorttia ja hygieniapassia. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse 6.8.2018 mennessä rekrytointi@merikratos.fi, viite: ohjaaja

Haastattelut pidetään 14.8. klo 12-17 sekä 21.-22.8.

Tiedusteluihin vastaa Aapeluskoti Järvenselän johtaja Saara Isotupa, p. 050 505 5851, ma 30.7. klo 10-12 ja to 2.8. klo 13-15.


#

Palaa rekrytointisivulle »