Haemme Mikkeliin perheterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen. Perheterapeutin toimenkuvaan kuuluu monipuolinen työ sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa. Asiakastyössämme korostuu lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentely heidän kotiympäristössään. Palveluissamme on tavoitteellinen ja suunnitelmallinen työote ja työskentelymme perustuu vahvaan moniammatillisuuteen. Perheterapeutti työskentelee sekä avohuollon moniammatillisessa tiimissä että syksyllä 2018 avattavassa Perhekuntoutuskeskus Luotsissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen, työajoiltaan joustavan ja monipuolisen työn, jossa on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Pidämme työntekijöistämme hyvää huolta kehittyvässä työyhteisössämme. Työmme tapahtuu lähellä asiakasta sekä työpari- että yksilötyönä. Työn tukena on oma moniammatillinen tiimi sekä toimivat konsultaatio- ja työnohjausrakenteet. Kehitämme jatkuvasti asiakastyötämme yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Lue lisää Merikratoksesta: https://merikratos.fi/meolemme

Edellytämme työntekijältä perheterapeutin pätevyyttä. Arvostamme kokemusta perheiden parissa tehtävästä työstä ja lastensuojelutyöstä sekä ammatillista lisäkoulutusta. Arvostamme työtehtävää tukevia lisäkoulutuksia ja harrastuksia, vastuullisuutta, mahdollisuutta sitoutua yksityisen yrityksen palvelukseen sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä.

Odotamme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Arvostamme hyvää dokumentointitaitoa ja suunnitelmallista työotetta. Elämäntilanteen tulee mahdollistaa liikkuva ja epäsäännöllinen työ. Työ edellyttää ajokorttia. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.


Tiedusteluihin vastaa tiimivastaava Anna-Liisa Kovanen, ke 20.6. klo 12-15 ja ma 25.6. klo 9-11, p. 050 354 1193

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 1.7.2018 mennessä rekrytointi@merikratos.fi, viite: perheterapeutti

#

Palaa rekrytointisivulle »