Haemme Mikkelin toimipisteeseemme sosiaaliohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme tiimiimme aktiivista, oma-aloitteista, sitoutunutta ja avointa jäsentä, jolla on halu vaikuttaa omaan työhönsä ja sen kehittämiseen.

Työskentelemme vaativissa lastensuojelun avohuollon prosesseissa ja sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa. Työmme tapahtuu lähellä asiakasta sekä työpari- että yksilötyönä. Työn tukena on oma moniammatillinen tiimi sekä toimivat konsultaatio- ja työnohjausrakenteet. Kehitämme jatkuvasti asiakastyötämme yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Lue lisää Merikratoksesta: https://merikratos.fi/meolemme

Edellytämme työntekijältä soveltuvaa sosiaali- tai terveydenhuollon amk-tutkintoa sekä aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Arvostamme tehtävää tukevaa lisäkoulutusta, harrastuksia, vastuullisuutta, mahdollisuutta sitoutua yksityisen yrityksen palvelukseen sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä.

Odotamme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta. Arvostamme hyvää dokumentointitaitoa ja suunnitelmallista työotetta. Elämäntilanteen tulee mahdollistaa liikkuva ja epäsäännöllinen työ. Työ edellyttää ajokorttia. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.


Tiedusteluihin vastaa tiimivastaava Anna-Liisa Kovanen, ke 20.6. klo 12-15 ja ma 25.6. klo 9-11, p. 050 354 1193

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 1.7.2018 mennessä rekrytointi@merikratos.fi, viite: sosiaaliohjaaja

#

Palaa rekrytointisivulle »