Haemme nyt vastaavaa ohjaajaa Aapeluskoti Järvenselkään Kaarinaan vakituiseen työsuhteeseen. Vastaava ohjaaja jakaa esimiesvastuun yhdessä Aapeluskodin johtajan kanssa. Työ on kolmivuorotyötä ja siihen sisältyy myös omaohjaajatyötä, arjen hoito- ja kasvatustyötä sekä verkostoyhteistyötä lasten läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Edellytämme soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa tai vastaavaa opistotason tutkintoa sekä aiempaa kokemusta lastensuojelutyöstä ja/tai lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Arvostamme tehtävää tukevaa lisäkoulutusta, osaamista ja ymmärrystä kiintymyskeskeisestä kasvatuksesta, vastuullisuutta, mahdollisuutta sitoutua työhön ja työyhteisöön sekä halua kehittyä omassa työtehtävässä. Aiempi esimieskokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä työpaikan, jossa työyhteisön hyvinvointi on tärkeää ja siihen panostetaan. Työ edellyttää ajokorttia ja hygieniapassia. Ennen työsuhteen alkamista valitun tulee esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse 6.8.2018 mennessä rekrytointi@merikratos.fi, viite: vastaava ohjaaja.

Haastattelut pidetään 14.8. klo 12-17 sekä 21.-22.8.

Tiedusteluihin vastaa Aapeluskoti Järvenselän johtaja Saara Isotupa, p. 050 505 5851, ma 30.7. klo 10-12 ja to 2.8. klo 13-15.#

Palaa rekrytointisivulle »